Spring naar inhoud
  • Open dag NDB


    Nieuwe Dordtse Biesbosch

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Nieuwe Dordtse Biesbosch?


Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!

Home Achtergrondinformatie Aannemers

Aannemers

De werkzaamheden bij de Kop van 't Land en de bezinkplas zijn uitgevoerd door de aannemer Combinatie Eiland van Dordrecht (CED) bestaande uit Van Oord en GMB. Zij hebben recent de dijkversterking op het Eiland van Dordrecht gerealiseerd.


De werkzaamheden op het dagrecreatieterrein worden uitgevoerd door aannemer De Vries Stolwijk B.V. https://www.devriesstolwijk.nl/


De werkzaamheden in de Noorderdiepzone, aan de hevel en in de Elzen Noord worden uitgevoerd door de aanemers Kuipers Infra uit Strijen en gebr.De Koning uit Papendrecht onder de naam Combinatie De Nieuwe Dordtse Biesbosch.Heeft u vragen?

Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur heeft de aannemer spreekuur in de bouwkeet. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!
Overige vragen kunt u stellen aan Peter Muller. Hij is directievoerder van het Ingenieursbureau Drechtsteden, bereikbaar via telefoon 06-51573613 of via de e-mail pm.muller@drechtsteden.nl.


De bouwketen van de aannemer staan op de hoek van de Oude Veerweg en de Zeedijk.

Partners Nieuwe Dordtse Biesbosch


Colofon

Contact

Heeft u vragen over de uitvoering van het project de Nieuwe Dordtse Biesbosch? neem dan contact op met Henk Bronkhorst, telefoon (078) 770 53 60.

E: ndb@dordrecht.nl

 

Nieuwsbrief

Wilt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link.

 

Postadres

Postbus 8

3300 AA Dordrecht

 

Bezoek
Spuiboulevard 300

3311 GR Dordrecht