Spring naar inhoud
  • Open dag NDB


    Nieuwe Dordtse Biesbosch

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Nieuwe Dordtse Biesbosch?


Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!

Home Projecten in uitvoering Landbouwweg

Landbouwweg

De gemeenteraad heeft in september 2014 definitief ingestemd met de aanleg en het tracé van de weg. De weg wordt in PDF-bestandfasen (158 kB) gerealiseerd. Dit is het tracé van de PDF-bestandLandbouwweg (2362 kB).LandbouwwegDeel 1

Deel 1 loopt vanaf de Oude Veerweg tot de kruising met de watertransportleidingen van waterleidingbedrijf Evides bij de Bovenkil. Voor dit gedeelte is de aanleg van de puinbaan al in 2010 afgerond. Definitieve asfaltering en afwerking gebeurt na de uitvoering van Deel 2. Dan hoeft er maar één keer asfalt te worden aangeleverd. Daarna kan de volledige Landbouwweg in gebruik worden genomen. De uitvoering vindt plaats na de zomer en is in december 2018 klaar.


Deel 2

Deel 2 betreft de kruising van de landbouwweg met de watertransportleidingen van Evides, ter hoogte van de Bovenkil. De start van de uitvoering is gepland na de zomer van 2018.

Eerst zal Evides een deel van de waterleidingen vervangen en daarna wordt een overkluizing  (brug over leidingen) aangelegd. De verwachting is dat deze werkzaamheden ongeveer half december 2018 zijn uitgevoerd.


Deel 3

Deel 3 is het gedeelte vanaf de kruising met de watertransportleidingen tot aan de aansluiting op de Wieldrechtse Zeedijk, net voor spoorlijn. Deze werkzaamheden zijn in het najaar van 2016 gestart en zijn begin september 2017 afgerond.  

 

Aanpak aansluiting Wieldrechtse Zeedijk-Rijksstraatweg

De gemeenteraad heeft er mee ingestemd om na realisatie van de landbouwweg, ook de aansluiting van de Wieldrechtse Zeedijk met de Rijksstraatweg aan te pakken door de bestaande woning te slopen en de hoek vervolgens te verruimen.Partners Nieuwe Dordtse Biesbosch


Colofon

Contact

Heeft u vragen over de uitvoering van het project de Nieuwe Dordtse Biesbosch? neem dan contact op met Henk Bronkhorst, telefoon (078) 770 53 60.

E: ndb@dordrecht.nl

 

Nieuwsbrief

Wilt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan via deze link.

 

Postadres

Postbus 8

3300 AA Dordrecht

 

Bezoek
Spuiboulevard 300

3311 GR Dordrecht